(P) Sneakerși de damă pentru toamna anului 2023 – sfaturi și outfit-uri

(P) Sneakerși de damă pentru toamna anului 2023 – sfaturi și outfit-uri

Sneakerși retro sau futuriști, cu amortizare ascunsă sau vizibilă, în versiune total black sau cu detalii albe? Există o diferență! Dacă te simți în largul tău în lumea streetwear-ului, vei ști de la prima vedere. Așadar, ce vei alege pentru tine?

Nike Air Max Pre-Day: de la amurg până-n zori

Ceva între stilul retro al anilor ‘90 și designul super modern, mai exact modelul Nike Air Max Pre-Day inspirat din încălțămintea de alergare clasică cu structură caracteristică, alungită până la călcâi. Aici găsești una dintre cele mai noi idei ale designerilor brandului, însemnând structura reînnoită și dinamică a tălpii cu sistem de amortizare Nike Air Max. Sneakers dama negri cu detalii expresive de culoare albă este o idee care merită luată în considerare.

Cu ce se asortează acest tip de sneakerși? Cel mai bine se potrivesc cu o fustă lungă cu fantă, cu ajutorul căreia îi poți scoate în evidență! La ținută poți adăuga un tricou alb minimalist cu croială slim fit. Uneori, mai puțin înseamnă mai mult, în special atunci când pe primul plan se află modelul tău de sneakers Nike!

Ești în rai: Nike Air Max Bliss

Nu este nevoie de multe cuvinte: acești sneakerși sunt pur și simplu frumoși. Punctul lor forte îl reprezintă texturile constrastante și nuanțele de negru și gri. Efectul este intensificat de logo-ul argintiu Swoosh și de banda delicată. Cu ce se poartă modelul Bliss? Cel mai bine se potrivește cu pantaloni trening dama minimaliști, ca de ex. i jogger din seria Club Fleece, asortați cu cel mai simplu model longsleeve sau o bluză crewneck. Însă acest lucru nu înseamnă că restul outfit-ului nu trebuie să iasă în evidență!

Ce părere ai de un colier cu lanț argintiu sau un rucsac Nike Elemental într-o nuanță similară? Te vei simți și mai... bliss.

Nike Air Max 270 – score bigger!

Una dintre cele mai mari perne Air Max, create de Nike, nu poate trece neobservată – cu atât mai bine pentru noi! Designul modern și dinamic al modelului de sneakerși Nike Air Max 270 este o alegere potrivită pentru cei care vor să privească în viitor. Îți plac contrastele expresive, bluzele de damă cu croieli atipice și imprimeurile grafice? Mizează pe acești sneakerși! Arată excelent în combinație cu ținute vestimentare în straturi, cu articole oversize sau, dimpotrivă, cu modele de colanți, cu imprimeuri ale brandurilor în mărime XXL. În același timp, nu se vor demoda niciodată. Au fost pur și simplu creați pentru a deveni o vedetă.

Vans Old Skool: storytellers

Deja s-a scris tot ce se putea despre acești pantofi sport și, cu toate acestea, în continuare oferă multe de descoperit. Sneakers Vans Old Skool în cea mai cunoscută variantă, mai exact în versiunea cu talpă albă și cunoscutul model în valuri de aceeași culoare va fi mereu „off the wall”. Van Old School te așteaptă de fiecare dată când simți că ești un spirit rebel care vrea să se abată de la calea stabilită. Poartă sneakerșii de culoare neagră din California cu ținutele inspirate din stilul skate, cu blugi baggy și bluze dama de tip hoodie sau o fustă cu croială tub. Astfel te poți simți ca într-o vacanță pe Coasta de Vest.

Reinventează-te cu Vans Old Skool Platform

Moda nu se limitează la articolele evergreen black & white. Încălțămintea neagră cu platformă domină în continuare trendurile stradale, iar sneakerșii Vans Old Skool Platform reprezintă dovada acestui lucru. Pantofii sport cu partea superioară din piele naturală și material tip pânză reprezintă un mix interesant de texturi, însă aici este vorba în primul rând de talpă. Profită de puterea ei de transformare! Asortează Vans Old Skool cu pantaloni de trening de damă care vin peste încălțăminte, ca de ex. Jordan Knit. Este cea mai bună modalitate de a-ți schimba lookul în câteva secunde – ce versiune a ta reflectă acest outfit?

Ce sneakerși negri vrei să adaugi în colecția ta? Știi deja cu ce vrei să-i asortezi? Găsește-ți streetwear-ul la Sizeer și fii cine vrei tu astăzi!

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
10

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
29

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
136

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...