Dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid: Cum poți sesiza deranjamentele în alimentarea cu electricitate sau alte situaţii cu potenţial pericol!

Dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid: Cum poți sesiza deranjamentele în alimentarea cu electricitate sau alte situaţii cu potenţial pericol!

În această perioadă în care sunt prognozate temperaturi extrem de scăzute, confortul termic din locuinţe sau spaţii comerciale/ industriale este important, dar mai importante sunt vieţile celor care locuiesc sau muncesc în aceste imobile. Tocmai de aceea este necesară o atenţie deosebită în folosirea instalaţiilor de încălzire atât cu gaze naturale, cât şi cu energie electrică.

Pentru orice sesizări legate de distribuţia gazelor naturale, dispeceratul de urgenţă gaze naturale al Delgaz Grid vă stă la dispoziţie, la numerele de telefon: 0800.800.928  sau 0265.200.928.

Pentru zona de electricitate (judeţele Iaşi, Botoşani, Suceava, Neamţ, Bacău şi Vaslui) este disponibil Dispeceratul de urgenţă, destinat consumatorilor de energie electrică, ce răspunde la numărul de telefon: 0800.800.929.

Astfel pot fi sesizate deranjamentele în alimentarea cu electricitate sau alte situaţii cu potenţial pericol: stâlpi sau conductoare căzute la pământ, apariţia unor arcuri electrice în tablouri de siguranţe sau firide etc.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
170

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
259

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
392

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...