Delicios, de sezon: Mere umplute!

Ingrediente:

40 g faina
6 biscuiti (cookies)
4 mere
¼ lingurita scortisoara
30 g unt
35 g stafide

Mod de preparare:

Prima data se incinge cuptorul la 170 grade, apoi se piseaza foarte marunt biscuitii si se amesteca cu faina, untul, scortisoara si stafidele.

Se taie cate un capacel din mere, se scoate cotorul folosind un cutit, se umplu cu compozitia de biscuiti, dupa care se pun intr-o tava.

Se da la cuptor timp de 20 de minute. Cine doreste, poate servi merele cu smantana dulce.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

100 de ani de la nașterea, în Santa Mare, a lui Mihai Mereuță: "Eu sunt ţăran. Oleacă şcolit, dar ţăran!"

astăzi, 08:31

Termină gimnaziul în localitatea natală si apoi pleacă la liceu în Iași, după cum povestea el însuși, cu umorul caracteristic: "Eu sunt ţăran. Oleacă şcolit, dar ţăr...

Doina Federovici, PSD Botoșani: Măsuri pentru atragerea tinerilor specialiști din sănătate

astăzi, 08:28

Pentru un act medical de calitate și performant este nevoie de medici tineri specialiști. „Unul dintre factorii cei mai importanți pentru modernizarea sistemului sanitar este factorul uman...

Patriarhia Română: Apel la rugăciune și calm în contextul alegerilor electorale actuale

astăzi, 07:45

Biserica Ortodoxă Română face un apel la rugăciune, calm și discernământ în contextul alegerilor parlamentare și prezidențiale actuale. ”Respingem ferm orice formă d...