Cum se curăță ușor obiectele de argint

Cum se curăță ușor obiectele de argint

Cum cureți ușor obiectele de argint? Puteți utiliza folie de aluminiu pentru a curăța obiectele de argint!

Dacă aveți tacâmuri de argint, doriți să strălucească și să arate bine în ziua în care le folosiți. Folosești zilnic obiectele de argint? Șansele sunt că acestea să devină fără strălucire. Din fericire, este foarte ușor de curățat cu folie de aluminiu.

 Magia foliei de aluminiu

Dacă doriți să vă curățați obiectele de argint, puteți folosi desigur produse scumpe pentru a le face să strălucească. Dar de fiecare dată când utilizați produse de curățare pentru bani, eliminați un strat de argint. Există o metodă foarte simplă de curățare a obiectelor de argint și începe prin a pune o bilă de aluminiu în apă clocotită, în care trebuie să adăugați puțină sodă de copt.

 Cum cureți ușor obiectele de argint?

 Pasul 1: umpleți o tigaie cu 1,5 sau 2 litri de apă și aduceți-o la punctul de fierbere.

 Pasul 2: Luați niște folie de aluminiu și faceți din ea o bilă. Puneți mingea în oală cu apă.

 Pasul 3: Adăugați 150 g de sodă de copt în apă și agitați.

 Pasul 4: Înmuiați tacâmurile pentru a fi curățate în tigaie. Asigurați-vă că tacâmurile ating bilă de aluminiu; altfel, trucul nu funcționează.

Timpul de înmuiere depinde de cantitatea de murdărie din tacâmurile tale. Folosiți o pereche de mănuși pentru a vă roți și scoate tacâmurile din tigaie și purtați dacă puneți articole mai mari. Argintul este un excelent conductor de căldură, astfel încât vă puteți arde ușor mâinile.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
162

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
26

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
547

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...