Cum se curăță ușor obiectele de argint

Cum se curăță ușor obiectele de argint

Cum cureți ușor obiectele de argint? Puteți utiliza folie de aluminiu pentru a curăța obiectele de argint!

Dacă aveți tacâmuri de argint, doriți să strălucească și să arate bine în ziua în care le folosiți. Folosești zilnic obiectele de argint? Șansele sunt că acestea să devină fără strălucire. Din fericire, este foarte ușor de curățat cu folie de aluminiu.

 Magia foliei de aluminiu

Dacă doriți să vă curățați obiectele de argint, puteți folosi desigur produse scumpe pentru a le face să strălucească. Dar de fiecare dată când utilizați produse de curățare pentru bani, eliminați un strat de argint. Există o metodă foarte simplă de curățare a obiectelor de argint și începe prin a pune o bilă de aluminiu în apă clocotită, în care trebuie să adăugați puțină sodă de copt.

 Cum cureți ușor obiectele de argint?

 Pasul 1: umpleți o tigaie cu 1,5 sau 2 litri de apă și aduceți-o la punctul de fierbere.

 Pasul 2: Luați niște folie de aluminiu și faceți din ea o bilă. Puneți mingea în oală cu apă.

 Pasul 3: Adăugați 150 g de sodă de copt în apă și agitați.

 Pasul 4: Înmuiați tacâmurile pentru a fi curățate în tigaie. Asigurați-vă că tacâmurile ating bilă de aluminiu; altfel, trucul nu funcționează.

Timpul de înmuiere depinde de cantitatea de murdărie din tacâmurile tale. Folosiți o pereche de mănuși pentru a vă roți și scoate tacâmurile din tigaie și purtați dacă puneți articole mai mari. Argintul este un excelent conductor de căldură, astfel încât vă puteți arde ușor mâinile.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Oamenii de afaceri românii regretă că au plătit prea prost muncitorii. "Nu vă convine, sunt zece la poartă care vor să se angajeze!"

astăzi, 13:02
114

Dacă până în urmă cu câţiva ani, majoritatea străinilor care veneau să lucreze în județele Moldovei erau de dincolo de Prut, în ultimii ani au solicitat permise de...

Șofer din Botoșani oprit la graniță: Șase tone de haine, biciclete și saltele înapoiate pe teritoriul maghiar!

astăzi, 12:01
78

Un ansamblu rutier încărcat cu 6 tone de bunuri ce figurau ca deșeuri provenite din Germania, care avea ca destinație o societate din Suceava, nu a fost lăsat să intre pe teritoriul Rom&aci...

Copil de 18 zile în stare gravă, medicii din Botoșani au chemat elicopterul SMURD!

astăzi, 11:40
409

Elicopterul SMURD aterizează pe heliportul din municipiul Botoșani, de unde va prelua un copil de numai 18 zile.Bebelușul a suferit o ocluzie intestinală. Pacientul este transportat de la spit...