Viață luată pentru un pumn! Botoșănean omorât din răzbunare, doi frați au fost arestați preventiv

Un bărbat din Botoșani a lovit cu pumnul un vecin și apoi a fost omorât în bătaie de fiii celui atacat. Acum, cei doi frați sunt în arest preventiv.

Un bărbat de 53 de ani, din Rădăuți-Prut, județul Botoșani, a plătit cu viața pumnul pe care i l-a dat unui vecin. A fost bătut crunt de fiii celui atacat.

Procurorii care anchetează cazul spun că bărbatul de 53 de ani s-a întâlnit cu un vecin într-un bar din comună, s-a luat la ceartă cu acesta și l-a lovit apoi cu pumnul în față.

Acesta din urmă a mers acasă și le-a povestit totul fiilor săi, de 31, respectiv 34 de ani. Aceștia s-au înfuriat și au plecat în sat, să se răzbune.

Când l-au găsit pe agresorul tatălui lor, l-au bătut crunt, în stradă, și l-au lăsat acolo inconștient. Victima a fost dusă la spital, dar s-a stins din cauza bătăii primite, spun anchetatorii.

Cei doi fii au fost arestați preventiv, pentru lovituri cauzatoare de moarte.

”Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Boboc Vasile-Sorin, Boboc Ionuț-Daniel, cercetaţi pentru săvârșirea infracţiunii loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 15.07.2024, până la data de 13.08.2024, inclusiv. Respinge, ca nefondată, cererea inculpaților de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu”, informează Tribunalul Botoșani.

Cei doi frați au drept de contestaţie 48 de ore de la pronunţare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...

Consiliul Județean Botoșani: Oferte depuse pentru 28 de microbuze ecologice școlare!

astăzi, 18:10

Pentru microbuzele hibride, ce vor fi achiziționate printr-o finanțare din Fondul de Mediu, a fost depusă o ofertă care se află în procedură de evaluare tehnică. În cazul microbuzel...