Un spărgător de magazine din Botoșani reţinut ieri pentru furt!

Un spărgător de magazine din Botoșani reţinut ieri pentru furt!

Un tânăr din Botoșani, acuzat că a spart un magazin și a produs o pagubă de 1500 de lei a fost reținut de polițiști și urmează a fi judecat.   

La data de 01.10.2019, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 20 de ani din municipiul Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în noaptea de 27/28.09.2019, acesta a pătruns fără drept  în incinta unei unităţi economice din aceeași localitate, de unde a sustras mai multe bunuri, prejudiciul fiind estimat la suma de 1.500 de lei.

În cursul zilei de astăzi, tânărul va fi prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluție procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
21

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
271

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
234

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...