Un botoșănean a fost trimis în judecată în stare de libertate după ce și-a înjunghiat tatăl

Un botoșănean a fost trimis în judecată în stare de libertate după ce și-a înjunghiat tatăl

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatului G.F., în vârstă de 43 de ani, din com. Drăguşeni, jud. Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „violenţă în familie sub forma tentativei de omor”.

S-a reţinut că, în ziua de 14.11.2019, în jurul orei 13.40, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se afla la locuinţa tatălui său, pers. văt. G.I., inculpatul l-a înjunghiat pe acesta cu un cuţit în zona gâtului şi a toracelui, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 15-17 zile de îngrijiri medicale.

“Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se specifică într-un comunicat emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
20

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
44

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
27

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...