Un botoșănean a fost reținut, după ce a tâlhărit un bărbat în gara din Focșani

Un botoșănean a fost reținut, după ce a tâlhărit un bărbat în gara din Focșani

Marți seară, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 44 ani, din județul Botoșani, bănuit de săvârșirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, în cursul nopții trecute, în jurul orei 00.10, în timp ce se se afla în Gara CFR Focșani ar fi lovit un bărbat de 58 ani din orașul Mizil, pe care l-ar fi deposedat de suma de 500 lei.

Cu sprijinul polițiștilor Secției 8 Poliție Rurală Tulnici, bărbatul a fost identificat în comuna Tulnici şi condus la sediul Poliției Transporturi Feroviare pentru audieri, scrie AloIași.ro.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii tâlhărie calificată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vrancea.

Miercuri, 12 octombrie, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
283

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
334

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
787

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...