Ucigașul Mariei a fost trimis în judecată. Monstruos ce i-a făcut copilei în cele două ore!

Botoșăneanul care și-a ucis nepoata de doar 7 anișori este acum cercetat pentru omor calificat, viol săvârșit asupra unui minor și lipsire de libertate în mod ilegal.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului H.P., în vârstă de 32 de ani, din comuna Albești, județul Botoşani.

Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat, viol săvârșit asupra unui minor și lipsire de libertate în mod ilegal.

Ultimele două ore din viața Mariei

Magistrații au reţinut că, la data de 24 mai 2024, în jurul orei 20.30, inculpatul a dus victima C.R.S.M., în vârstă de 7 ani, prin constrângere fizică și împotriva voinței acesteia, în apropierea casei sale, într-o zonă cu vegetație înaltă, unde a întreținut raporturi sexuale orale, normale și anale cu aceasta, după care, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra, a transportat-o pe o distanță de aproximativ 100 m, într-o lizieră de salcâmi, unde a întreținut din nou raporturi sexuale cu aceasta, ulterior omorând-o prin sugrumare.

Activitatea infracțională a inculpatului s-a desfășurat pe o durată de aproximativ 2 ore, timp în care victima a fost lipsită de libertate.

”Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au transmis magistrații.

Citește și Ucigașul Mariei a fost prins după o mobilizare exemplară a forțelor de ordine, au fost trase și focuri de armă!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

astăzi, 19:40

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

astăzi, 19:03

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...

Accident pe drumul dintre Hudum și Baisa: Patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 18:31

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produz în această după-amiază pe E 58, între localitățile Hudum și Baisa. La fața locului s-au deplasa...