O nouă decizie a magistraților în cazul Mariei, fetița de opt ani violată și apoi omorâtă de unchiul său!

Astăzi, 15 iulie, judecătorii Tribunalului Botoșani au luat o nouă decizie în privința ucigașului Mariei.

Petrică Hlibac este cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de omor calificat, viol asupra unui minor şi lipsire de libertate.

Maria, copila în vârstă de opt ani, a murit în chinuri cumplite după ce unchiul ei a violat-o, apoi i-a luat viața, pe 24 mai 2024. Atunci, organele judiciare au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile, iar astăzi judecătorii Tribunalului Botoșani au decis o nouă prelungire a arestului preventiv până pe 22 august 2024.

”Solutia pe scurt: Admite propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani (…) Prelungeşte măsura arestării preventive a inculpatului HLIBAC PETRICĂ, (…) cercetat pentru săvârâirea infracţiunilor de omor calificat, viol asupra unui minor şi lipsire de libertate, pe o perioadă de 30 de zile, respectiv de la data de 24.07.2024, până la data de 22.08.2024, inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi 15 iulie 2024”, se arată în soluția magistraților botoșăneni.

Bărbatul riscă între 15 și 25 de ani de închisoare.

Citește și Ucigașul Mariei a fost prins după o mobilizare exemplară a forțelor de ordine, au fost trase și focuri de armă!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...