Trei tineri reținuți în urma unor percheziții, într-un dosar de șantaj

Trei tineri reținuți în urma unor percheziții, într-un dosar de șantaj

Trei tineri de 31, 20 și 21 de ani, din municipiul Botoșani și comuna Răchiți, au fost reținuți pentru 24 de ore, luni, în urma unor percheziții desfășurate la locuințele acestora, într-un dosar de șantaj, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, din probatoriul administrat a reieșit că, pe 10 octombrie a.c., în curtea unei societăți comerciale din municipiul Botoșani, cei trei ar fi cerut victimei suma de 1.000 de euro, amenințând cu acte de violență și distrugere.

„La data de 28 noiembrie 2022, polițiștii au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară la locuințele celor 3 tineri bănuiți de comiterea faptei, prilej cu care au fost identificate și ridicate bunuri care prezintă interes operativ. În aceeași zi, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă față de tânărul de 21 de ani, din municipiul Botoșani, iar față de ceilalți doi tineri, de 31 și 20 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar”, arată reprezentanții IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta