Tineri din Suceava băgați după gratii la Botoșani pentru furt, unul are doar 18 ani!

Tineri din Suceava băgați după gratii la Botoșani pentru furt, unul are doar 18 ani!

În cursul zilei de sâmbătă s-au continuat cercetările cu privire la un furt sesizat în cursul zilei de vineri, de la o societate comercială din localitatea Botoșana.

În urma activităților specifice efectuate de către organele de cercetare penală a rezultat faptul că una dintre persoanele bănuite de comiterea furtului este un bărbat de 25 ani, din comuna Arbore.

În baza mandatului de percheziție domiciliară emis de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gura Humorului, polițiștii din Dărmănești au efectuat o percheziție domiciliară la adresa de domiciliu a bărbatului de 25 ani, respectiv la imobilul situat pe raza comunei Arbore, ocazie cu care acesta din urmă a fost identificat.

La adresa individului au fost identificate mai multe bunuri ce au fost sustrase din magazinul din comuna Botoșana.

De asemenea, a mai fost identificat un moped, împreună cu documentele acestuia, bun sustras ce face obiectul unui alt dosar penal aflat în lucru la organele de cercetare penală din cadrul Postului de Poliție Botoșana, autovehicul ce a fost ridicat și predat persoanei vătămate, după ce aceasta din urmă a recunoscut bunul identificat ca fiind al său.

Totodată, în urma investigațiilor efectuate, a fost identificat și o a doua persoană bănuită de comiterea faptelor, respectiv un tânăr de 18 ani, din comuna Arbore.

Față de cei doi bărbați au fost emise ordonanțe de reținere pe o durată de 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă – IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

BLOCADA polițiștilor a lăsat 11 șoferi fără permis!

astăzi, 19:23
20

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul acțiunii BLOCADA, beneficiind de sprijinul jandarmilor și au intervenit la 44 de evenimente,...

Expoziție comună a unor artiști consacrați, la secția de Artă a Muzeul Județean Botoșani!

astăzi, 18:31
37

Vor fi expuse lucrări semnate de: Elena Maria Alisavetei, Mirela Viziteu-Ungureanu, Leonard Viziteu și Dorel Găină.Așa cum menționa Demonstene  Șofron, curatorul evenimentului expoziț...

Transportator de lemne din Suceava, sancționat la Botoșani pentru nereguli în acte!

astăzi, 18:00
46

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control în cursul zilei de astăzi, pe strada Sucevei din municipiul Botoșani, o autoutilitară co...