Tatăl care şi-a pozat copilul cu ştreangul de gât, încarcerat la Botoșani

Tatăl care şi-a pozat copilul cu ştreangul de gât, încarcerat la Botoșani

Vasile Duduman, tatăl care şi-a fotografiat băieţelul cu un ştreang de gât, va face puşcărie. El a primit o condamnare cu executare. El a fost ridicat deja de poliţişti de la domiciliul său din Siret şi dus la penitenciarul din Botoşani.

Conform publicației „Adevărul”, Vasile Duduman va sta după gratii un an şi o lună pentru că a încălcat ordinul de protecţie, terorizându-şi luni la rând fosta iubită şi copilul pe care-l au împreună. Judecătoria Rădăuţi l-a condamnat definitiv. 

La începutul lunii septembrie 2019, Duduman şi-a fotografiat băieţelul cu un ştreang în jurul gâtului, după care i-a trimis imaginea fostei sale iubite, spunându-i că a omorât copilul. Femeia a fugit repede la Poliţie şi însoţită de oamenii legii s-a dus acasă la Duduman, unde a constatat că micuţul era în viaţă. Fosta iubită a lui Dudman, Cristina Georgiana Tcaci, de 20 de ani, a decis să pună capăt relaţiei cu bărbatul de 32 de ani, în urmă cu un an. Femeia s-a mutat acasă la părinţii ei cu tot cu băieţelul său. A luat această decizie după ce a fost bătută de mai multe ori. Bărbatul nu a acceptat situaţia şi a continuat să-i facă viaţa un calvar.

„A venit de la muncă din străinătate şi a vrut să-şi vadă copilul. Eu m-am opus, dar Poliţia mi-a spus că el poate să ia copilul prin termeni legali. L-am lăsat să stea cu copilul o oră. Când mi-a trimis poza mi-a spus că l-a omorât. M-am dus la Poliţie şi apoi la el acasă şi, din fericire, copilul era bine”, a declarat Cristina Georgiana Tcaci pentru „Adevărul”, în 2019.

Femeia s-a adresat Judecătoriei Rădăuţi, solicitând emiterea unui ordin de protecţie, lucru care s-a şi întâmplat. Decizia judecătorului nu l-a determinat pe Duduman să se liniştească, dimpotrivă.

El a încălcat ordinul de restricţie, a continuat să-şi ameninţe fosta iubită, ba chiar a oprit-o pe stradă şi i-a spus că o omoară şi i-a distrus telefonul mobil. O zi mai târziu a intrat în magazinul în care lucrează femeia, a continuat să o agreseze verbal şi a aruncat cu telefonul în ea. Atunci a intervenit un client al magazinului şi l-a scos afară.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfinţit Mucenic Pafnutie

astăzi, 07:00
4

În Pustia Palestinei, aproape de Ierusalim, se afla o frumoasă aşezare călugărească întemeiată de Sfântul Hariton şi se numea Lavra Veche, întrucât sfântul o...

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
935

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
174

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...