Tânără din Siret atacată de un botoșănean care a intrat peste ea în casă. Suspectul a fost reținut

Tânără din Siret atacată de un botoșănean care a intrat peste ea în casă. Suspectul a fost reținut

   sursa foto: ȘtiriSuceava.net

Un bărbat din Dorohoi a fost reținut de către polițiști, fiind suspectat că a intrat în locuința unei femei din orașul Siret cu intenția de a fura, a agresat-o, apoi a fugit, arată Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Suceava.

Potrivit sursei citate, faptele ar fi fost săvârșite pe 13 mai a.c., victima, în vârstă de 29 de ani, sesizând Poliția prin apel la 112.

„Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 11:10, tânăra se afla în incinta locuinței, iar la un moment dat o persoană de sex masculin a încercat să deschidă ușa apartamentului sub pretextul că are chirie acolo, folosindu-se de chei potrivite.

Astfel, în momentul în care persoana în cauză a deschis ușa, tânăra nu i-a permis să pătrundă în incinta apartamentului, apoi aceasta s-a îmbrâncit cu persoana de sex masculin pe holul de la intrarea în bloc”, transmite IPJ Suceava.

Marți au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, două în Dorohoi și unul în Botoșani. Suspectul a fost ridicat și audiat cu privire la faptele comise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de furt și lovire sau alte violențe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Tânăr rănit într-un accident cu motocicleta

Duminică, 30 Mai 2021
2650

Un tânăr a ajuns la spital, duminică după-amiază, în urma unui accident cu motocicleta, petrecut pe Drumul European 58, în localitatea Brehuiești.Potrivit echipajului de pol...

Patru persoane, dintre care doi copii, rănite în urma ciocnirii a două mașini

Duminică, 30 Mai 2021
1886

Un grav accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, pe Drumul Național 29, în localitatea Vlădeni. Patru persoane au fost rănite în urma ciocnirii a două autoturisme, a declar...

Botoșănean anchetat pentru amenințări aduse fostei iubite

Duminică, 30 Mai 2021
621

Un bărbat de 51 ani, din comuna Tudora, județul Botoșani, este cercetat penal pentru amenințări aduse fostei concubine, o femeie din orașul Dolhasca, pe care a tot contactat-o telefonic vreme de...