Tânără din Siret atacată de un botoșănean care a intrat peste ea în casă. Suspectul a fost reținut

Tânără din Siret atacată de un botoșănean care a intrat peste ea în casă. Suspectul a fost reținut

   sursa foto: ȘtiriSuceava.net

Un bărbat din Dorohoi a fost reținut de către polițiști, fiind suspectat că a intrat în locuința unei femei din orașul Siret cu intenția de a fura, a agresat-o, apoi a fugit, arată Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Suceava.

Potrivit sursei citate, faptele ar fi fost săvârșite pe 13 mai a.c., victima, în vârstă de 29 de ani, sesizând Poliția prin apel la 112.

„Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 11:10, tânăra se afla în incinta locuinței, iar la un moment dat o persoană de sex masculin a încercat să deschidă ușa apartamentului sub pretextul că are chirie acolo, folosindu-se de chei potrivite.

Astfel, în momentul în care persoana în cauză a deschis ușa, tânăra nu i-a permis să pătrundă în incinta apartamentului, apoi aceasta s-a îmbrâncit cu persoana de sex masculin pe holul de la intrarea în bloc”, transmite IPJ Suceava.

Marți au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, două în Dorohoi și unul în Botoșani. Suspectul a fost ridicat și audiat cu privire la faptele comise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de furt și lovire sau alte violențe.

 

Spune-ne opinia ta