Tânăr reținut pentru patru infracțiuni, după ce și-a agresat fosta iubită

Tânăr reținut pentru patru infracțiuni, după ce și-a agresat fosta iubită

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Românești, a fost reținut pentru 24 de ore, miercuri, după ce și-a agresat fosta iubită, față de care avea restricție impusă de magistrați, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de marți, bărbatul ar fi lovit-o pe tânăra de 21 de ani, în curtea locuinței acesteia, și i-ar fi distrus telefonul mobil.

„Ordinul de protecție a fost emis de Judecătoria Botoșani pentru o perioadă de șase luni, întrucât în perioada 27-29 august a.c., tânărul ar fi agresat-o pe victimă, de mai multe ori, pe fondul unor discuții în contradictoriu, provocându-i acesteia leziuni și, ulterior, ar fi amenințat-o cu acte de violență”, arată IPJ Botoșani.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare, distrugere, violență în familie și încălcarea ordinului de protecție.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta