Tânăr reținut după ce a provocat un accident beat și fără permis (fotogalerie)

Tânăr reținut după ce a provocat un accident beat și fără permis (fotogalerie)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi au depistat, în trafic, un bărbat care conducea un autoturism, deși era în stare de ebrietate.

În data de 02 ianuarie a.c., în jurul orei 02.40, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași a executat semnal regulamentar de oprire în trafic, pentru un autoturism, înmatriculat în România, condus de un cetățean român în vârstă de 27 de ani, pe raza localității Corjăuţi, județul Botoşani.

Conducătorul autoturismului nu a oprit ci, dimpotrivă, a accelerat brusc, iar după o distanţă de aproximantiv 1000 de metri, autoturismul a părăsit partea carosabilă, oprindu-se într-un mal de pământ. Persoana aflată la volan a sărit din autoturism, fugind printre locuinţele din zonă.

S-a trecut la urmărirea pedestră a persoanei urmată de reţinerea şi imobilizarea acesteia, iar la solicitarea documentelor pentru control şi în urma discuţiilor purtate, poliţiştii au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Dorohoi, rezultând o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persona în cauză a fost condusă la Spitalul Orășenesc Dorohoi, pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

(Comunicat ITPF Iași)



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
13

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
23

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
62

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...