Tânăr prins beat la volan. Acesta nu deținea nici permis de conducere

Tânăr prins beat la volan. Acesta nu deținea nici permis de conducere

În cursul zilei de duminică, 14 noiembrie, polițiștii din Dorohoi au oprit pentru control în cel de-al doilea municipiu al județului un tânăr de 20 de ani, care emana halenă alcoolică, au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

La data de 14 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul poliției Municipiului Dorohoi au oprit pentru control, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Dorohoi, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate.

După mai multe verificări, oamenii legii au constatat că acesta nici măcar nu deține permis de conducere, iar mașina i-a fost încredințată de către un bărbat din comuna Hilișeu-Horia.

„Acesta emana halenă alcoolică, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis și care se află sub influența alcoolului”, declară Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
264

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
695

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
636

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...