Tânăr de 18 ani trimis în judecată pentru tâlhărie calificată

Tânăr de 18 ani trimis în judecată pentru tâlhărie calificată

Un tânăr de 18 de ani, din comuna Pomârla, a fost trimis în judecată sub acuzația de tâlhărie calificată, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

„În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că acesta, la data de 31 octombrie 2022, în timp ce se deplasa pe drumul public, din comuna Pomârla, s-ar fi întâlnit cu persoana vătămată, un bărbat, de 55 de ani, din aceeași localitate, pe care a deposedat-o de bunurile pe care le avea asupra sa, prin folosirea violenței. După aplicarea loviturilor, victima a rămas inconștientă, iar tânărul de 18 ani a părăsit locul faptei, ulterior, fiind identificat de polițiști și condus la sediul poliție”, arată IPJ Botoșani.

Potrivit sursei citate, tânărul furase telefonul mobil, banii și țigările victimei, care au fost recuperate ulterior de polițiști.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și, ulterior, față de acesta a fost luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar la începutul luni noiembrie dosarul a fost înaintat către unitatea de parchet competentă cu propunere de trimitere în judecată”, menționează reprezentanții IPJ.

 

Spune-ne opinia ta