Tâlharul criminal de la Coșula a fost trimis în judecată!

Tânărul de 22 de ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „tâlhărie calificată” și „tâlhărie urmată de moartea victimei”.

Tâlharul criminal de la Coșula a fost trimis în judecată!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 22 de ani, din comuna Coșula, județul Botoşani,

Magistrații botoșăneni au reținut că, în perioada 2-3 decembrie 2023, pe timp de noapte, inculpatul a pătruns în locuința persoanelor vătămate C.G. și C.F., din satul Coșula. Aici, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestora, prin amenințare și folosirea unui obiect tăietor-înțepător, a determinat persoana vătămătaă C.G., care a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 25-27 zile de îngrijiri medicale, să-i remită suma de 7.000 de lei.

De asemenea, pe 16 ianuarie, în intervalul orar 21.00-22.00, inculpatul a pătruns în locuința acelorași persoane vătămate și, după ce acestea i-au remis suma de 30 de lei, i-a aplicat victimei C.G. mai multe lovituri cu un cuțit, cauzându-i decesul.

Cu același cuțit, a amenințat-o și a lovit-o în zona feței pe persana vătămată C.F., cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale.

”Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Citește și Tânăr de 22 de ani reținut în cazul omorului de la Coșula!

„Am auzit un răcnet”. Bătrânul din Botoșani ucis de un necunoscut fusese jefuit, bătut și amenințat cu moartea în decembrie!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
180

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
180

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
264

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...