Șoferița care a produs gravul accident de la Coșula a fost reținută de polițiști (foto, video)

În accident a fost rănită o femeie, în vârstă de 40 de ani, care a fost lăsată să agonizeze în șanțul de pe marginea drumului, iar șoferița a fugit de la locul faptei. Lângă victimă a fost găsit copilul acesteia, care suferă de autism. 

Șoferița care a produs gravul accident de la Coșula a fost reținută de polițiști (foto, video)

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, care a produs gravul accident de marți seară, a fost reținută de polițiștii botoșăneni pentru 24 de ore.

Aceasta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Reamintim faptul că evenimentul s-a petrecut marți, în comuna Coșula, în jurul orei 21:30, când polițiștii au fost sesizați prin apel 112.

Potrivit IPJ Botoșani, victima, o femeie de 40 de ani, a fost găsită agonizând în șanțul de pe marginea drumului. Alături de femeie era și copilul ei, care suferă de autism.

Oamenii legii nu au găsit-o pe făptașă la fața locului și au pornit în căutarea ei. La scurt timp, aceasta a fost găsită în apropierea unei stații peco din municipiul Botoșani.

I-a fost stabilită identitatea, în persoana unei tinere de 22 de ani, din comuna Coțușca.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, acestea fiind efectuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
12

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
33

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
220

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...