Și-a bătut iubita până a lăsat-o fără suflare! Procurorii l-au trimis în judecată

Botoșăneanul care în luna august și-a bătut concubina până a omorât-o a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Și-a bătut iubita până a lăsat-o fără suflare! Procurorii l-au trimis în judecată

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului Mihai-Ștefan Crîșmaru, în vârstă de 38 de ani, din com. Româneşti, jud. Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămari cauzatoare de moarte.

Potrivit procurorilor, s-a reţinut că, în după-amiaza zilei de 22.08.2017, în timp ce se afla în curtea locuinţei comune din com. Româneşti, jud. Botoşani, a aplicat victimei Maţcu Adriana, concubina sa, multiple lovituri cu pumnii şi picioarele, cauzându-i leziuni traumatice care au condus la deces.

Mutaţi de câţiva ani în comună, cei doi erau cunoscuţi drept consumatori de băuturi alcoolice, în ultimul timp chiar spirt.

În ziua de 22 august, când a ajuns acasă și a văzut că femeia cu care trăiește nu e de găsit, a plecat să o caute, dar s-a oprit într-un bar unde a băut. Pe drumul spre casă, însă, pe seară, individul s-a întâlnit cu iubita pe uliţă, astfel că a luat-o la bătaie, convins că bârfele cum că ar umbla și cu alți bărbați sunt adevărate.

Când şi-a dat seama că starea femeii este gravă a apelat la vecini să sune la 112. Era însă prea târziu pentru femeia de 54 de ani, decesul survenind, aşa cum a confirmat şi necropsia, pe fondul leziunilor şi al unei hemoragii interne.

Iniţial, individul nu şi-a recunoscut vina, dar pus în faţa probelor nu a mai avut de ales. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
207

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
254

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
925

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...