“Psycho” de Botoșani: Trei tineri au fost trimiși în judecată după o bătaie cu scene ca în filmele de groază

“Psycho” de Botoșani: Trei tineri au fost trimiși în judecată după o bătaie cu scene ca în filmele de groază

Trei botoșăneni au fost trimiși în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul de la Botoșani după o bătaie cu scene de o violență crâncenă, desprinse parcă din filmul de groază Psycho regizat de celebrul Alfred Hitchcock. Toți sunt judecați însă în stare de libertate.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpaţilor P.C., în vârstă de 31 de ani, şi V.G.M., în vârstă de 22 de ani, ambii din comuna Durneşti, județul Botoşani, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de  „tentativă de omor” şi a inculpatului M.C., în vârstă de 48 de ani, din aceeaşi localitate, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”.

Într-un comunicat, Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a anunțat că în data de 23.06.2017, în jurul orei 12.00, în timp ce se aflau la domiciliul lui P.C., pe fondul unor relaţii tensionate, M.C. i-a aplicat lui P.C. lovituri cu pumnul şi cu un dispozitiv cu electroşocuri în zona capului, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Imediat după, P.C. şi V.G.M. i-au aplicat lui M.C. mai multe lovituri cu o furcă şi cu o bâtă în zona capului, dar şi pe restul corpului, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 75-80 zile de îngrijiri medicale.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a explicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
387

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
121

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
341

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...