Primarul Cosmin Andrei nu este de acord cu decizia judecătorilor privind prelungirea controlului judiciar!

Magistrații botoșăneni au decis în urmă cu aproximativ patru zile prelungirea controlului judiciar față de primarul Cosmin Andrei.

Primarul Cosmin Andrei nu este de acord cu decizia judecătorilor privind prelungirea controlului judiciar!

   Foto: Observatornews.ro

Judecătorii Tribunalului Botoșani au decis, joi, prelungirea măsurii controlului judiciar față de Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, pentru încă o perioadă de 60 de zile.

Vineri, la o zi de la emiterea hotărârii, edilul șef al municipiului reședință de județ a contestat decizia magistraților botoșăneni.

Urmează ca judecătorii să ia o nouă decizie, dacă îi acceptă sau nu contestația primarului de Botoșani.

Cosmin Andrei este trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul, de bani, bunuri, ori alte foloase necuvenite.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 18:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...