Politistul care a lovit joi seara o tanara pe trecerea de pietoni avea 1,45 grame /litru alcool pur in sange!

Politistul care a lovit joi seara o tanara pe trecerea de pietoni avea 1,45 grame /litru alcool pur in sange!

Rezultatele dupa prelevarea probelor biologice de sange in cazul lui Nicusor Alexoaie, agent in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Botosani, sunt de-a dreptul socante! La acestea se adauga faptul ca accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni, ca politistul a incercat o intelegere cu victima, dupa care, pentru ca tanara a refuzat, acesta a parasit locul accidentului!

Conform datelor prezentate de IPJ Botosani, rezultatul la prima proba, dupa prelevarea probelor biologice de sange, a fost de 1,45 grame/litru alcool pur in sange, si 1,25 grame/litru alcool pur in sange la a doua proba.

Barbatul va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dar si pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si parasirea locului accidentului.

"Politistul este cercetat prealabil si se afla in atentia comisiei de disciplina, iar procedura inainteaza in functie de stadiul cercetarilor, in dosarul penal al cauzei", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Reamintim ca o tanara in varsta de 31 de ani, din municipiul Botosani, a fost accidentata joi seara pe o trecere de pietoni din municipiul Botosani, in zona Primaverii, la capatul liniei de tramvai. Soferul care a lovit-o este agent in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Botosani. Nicusor Alexoaie, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, se deplasa dinspre Bulevardul George Enescu catre strada Primaverii, iar in apropierea intersectiei surprinde si accidenteaza o tanara.

Initial, barbatul a incercat sa cada la o intelegere cu victima, pentru ca aceasta sa nu depuna plangere, insa femeia a refuzat, moment in care politistul s-a urcat in masina si a plecat de la locul accidentului.

Tanara accidentata a sunat la 112. Cateva zeci de minute mai tarziu, politistul a fost gasit de catre colegi. El a refuzat testarea cu aparatul etilotest si a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Politistul va trebui sa dea socoteala si in fata superiorilor. Acesta a mai fost in atentia sefilor si la inceputul lunii septembrie, dupa ce sotia sa a depus o plangere, acuzandu-l de agresiune.

Agentul de politie in cauza este angajat in cadrul Biroului de ordine si siguranta publica, din cadrul Politiei municipiului Botosani, inca din anul 2005.
 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
11

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...

(A) INFORMARE din partea Primăriei comunei Mihai Eminescu

astăzi, 16:56
38

1. Primăria comunei Mihai Eminescu vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Ordinul  Prefectului Județului Botoșani nr. 200/19.03.2024 și ale HCL -ului nr. 49/26.0...

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
53

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...