Polițist salvator pentru o bătrână îngrozită că fiul avea să se răzbune; bărbatul a ajuns în arest

Polițist salvator pentru o bătrână îngrozită că fiul avea să se răzbune; bărbatul a ajuns în arest

Un bărbat a fost reținut la scurt timp după ce a fost eliberat din penitenciar, ca urmare a colaborării dintre mama acestuia și un polițist. Femeia a străbătut zeci de kilometri pentru a cere ajutor.

Bărbatul a executat o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru că și-a bătut mama, iar bătrâna s-a temut că, odată eliberat, el va pune în aplicare amenințările pe care i le adresase când a fost încarcerat.

„Sunteți singura mea speranță, vă rog să mă ajutați!”, i-a spus femeia polițistului căutat, după cum relatează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

„În ciuda vârstei, a străbătut zeci de kilometri pentru a ajunge la colegul nostru, întrucât avea încredere în el. Și nu a dezamăgit-o, pentru că în momentul în care a auzit care este temerea acesteia, Constantin, a făcut tot ce i-a stat în putință, pentru a o proteja.

Colegul nostru a demarat toate procedurile pentru a obține un ordin de protecție, înainte ca bărbatul să fie eliberat din penitenciar, reușind acest lucru, cu suficient timp înainte, pentru a i se aduce la cunoștință faptul că nu are voie să se apropie de mama lui. Apoi, i-a recomandat bătrânei să plece câteva zile de acasă”, au relatat oficialii IPJ.

După eliberarea din penitenciar, deși avea un loc în care să stea, polițiștii l-au găsit pe acesta in curtea locuinței mamei sale. Bărbatul a ajuns din nou în arestul poliției pentru nerespectarea legii.

„Vigilența polițistului și intuirea pericolului la care ar putea fi expusă bătrâna au făcut diferența în acest caz”, au punctat reprezentanții IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Mesajul dur al unui licean care susține greva profesorilor: „Au un cuprins mai mare de studiat pentru titularizare decât au citit unii parlamentari în toată viața lor”

Duminică, 4 Iunie 2023
869

Un elev al Colegiului Economic „Octav Onicescu” din Botoșani a transmis, în prag de absolvire, un mesaj de susținere a grevei profesorilor, din recunoștință față de cadrele di...

Guvernul va adopta joi, prin OUG, creşterea salariilor personalul didactic cu 1.000 de lei brut

Miercuri, 31 Mai 2023
658

Guvernul va adopta joi, prin ordonanţă de urgenţă, creşterea salariilor prevăzute în legea 153/2017 cu 1.000 lei brut lunar pentru personalul didactic, reprezentând un avans din cre...

Casă distrusă de flăcări în urma unui scurtcircuit (fotogalerie)

Miercuri, 31 Mai 2023
618

O casă din satul Draxini a luat foc, miercuri după-amiază, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului din Botoșani, cu dou...