Poliția ÎL CAUTĂ: 3 ani de închisoare după ce a fost prins tăind seiful unei primării din județul Botoșani!

Dat în urmărire de Poliţia Română, în  baza unei condamnări definitive la o pedeapsă de 3 ani de închisoare, după ce a pătruns de două ori, pe timp de noapte, în sediul unei primării de comună din Botoşani, la a doua faptă acesta fiind prins în timp ce tăia seiful din incintă. 

Poliția ÎL CAUTĂ: 3 ani de închisoare după ce a fost prins tăind seiful unei primării din județul Botoșani!

Faptele au fost comise pe parcursul anului 2016, în incinta Primăriei comunei Dersca. Suceveanul Cezar-Nicolae Laslovici a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare, dar nu este de găsit, astfel că a fost dat în urmărire.

Cezar-Nicolae Laslovici, în vârstă de 30 de ani, mai are condamnări pentru furturi, iar în Primăria Dersca a fost prins cu mai multe scule cu care acţiona asupra sa. De la sucevean au fost confiscate definitiv de instanţă mânuşi, cagulă, un flex marca Titan, discuri de tăiere, două răngi metalice, un ciocan şi două şurubelniţe, potrivit Monitorul de SuceavaLa începutul lui martie, suceveanul a pătruns în sediul primăriei, a scotocit prin birouri şi a reuşit să fure doar două parfumuri, aparţinând primarului. După o săptămână, tânărul s-a întors în sediul Primăriei, însoţit de un amic, a forţat un geam şi a intrat în clădire, unde a încercat să taie cu un flex un perete lateral al seifului.

Prins de poliţiştii alertaţi de paznicul satului, suceveanul a ajuns în arest preventiv, dar a reuşit să scape de după gratii din cauza anchetatorilor care au uitat să ceară prelungirea arestului cu o zi mai devreme. De partea cealaltă, complicele său a dispărut încă din noaptea furtului. 

Cezar-Nicolae Laslovici a fost singurul judecat în dosar de către magistraţii de la Dorohoi.

El a fost trimis în judecată şi condamnat pentru furt calificat în formă continuată. 

Poliţia Română a publicat pe site-ul oficial poza lui Laslovici şi aşteaptă orice informaţii care să ducă la prinderea acestuia. 

Tânărul are constituţie atletică, înălţime de 1,77 m, greutate de 90 de kilograme, păr şaten, ochi verzi, faţă ovală, tatuaje pe braţe, mai transmite Poliţia Română.  

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
22

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
16

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
31

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...