Peste 300 de proiectile metalice, o lunetă și telefoane confiscate în urma unor percheziții (video)

Peste 300 de proiectile metalice, o lunetă și telefoane confiscate în urma unor percheziții (video)

Polițiștii au percheziționat, sâmbătă, patru imobile din comuna Ungureni, într-un dosar de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, în urma cărora cercetările au fost extinse pentru operațiuni cu articole pirotehnice fără drept și contrabandă, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, în timpul descinderilor, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate mai multe bunuri, printre care o lunetă pentru pușcă cu aer comprimat, peste 300 de proiectile metalice, telefoane mobile, aproximativ 300 de pachete de țigarete de diferite mărci, de proveniență Republica Moldova și articole pirotehnice deținute fără drept.

„De asemenea, au fost identificați trei câini din rasa ogar și ciobănesc caucazian, deținuți fără respectarea prevederilor legale, motiv pentru care proprietarii au fost sancționați contravențional cu amendă in cuantum de 7.000 de lei”, precizează reprezentanții IPJ Botoșani.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 din Vlăsinești, al Biroului pentru Protecția Animalelor și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

 

 

 

Spune-ne opinia ta