Percheziții într-un dosar de tâlhărie. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore

Percheziții într-un dosar de tâlhărie. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore

La data de 31 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 18 ani, din comuna Copălău, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, la data de 31 decembrie 2022, în timp ce se afla în drumul public, din comuna Copălău,  l-ar fi agresat pe un tânăr, de 27 de ani, și i-ar fi sustras acestuia telefonul mobil.

La data de 31 ianaurie 2023, polițiștii au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară la locuința persoanei bănuită de comiterea faptei, precum și la alte imobilie utilizate de aceasta.

În cadrul activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate bunuri care interesează cauza, printre care și telefonul mobil aparținând victimei.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă l I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Flămânzi, Secției de poliție Rurală nr. 1 Botoșani,  Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Direcției de Operațiuni Speciale și a jandarmilor.

(Comunicat de IPJ Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Ziua Națională a României", sărbătorită ”acolo unde se agață harta în cui”

Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
219

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și de dărăbăneni, doar că ploaia rece și vremea mohorâtă au făcut ca numărul participanților la manifestări să fie mult sub a...

Tragerea la sorți EURO 2024. România a scăpat de Germania, Anglia și Spania

Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
494

România și-a aflat adversarele de la Campionatul European din GermaniaNaționala pregătită de Edi Iordănescu s-a aflat în urna a doua, după ce echipa noastră a bătut Elveția cu...

Acțiune a polițiștilor pentru prevenirea infracțiunilor în domeniul silvic

Sâmbătă, 2 Decembrie 2023
102

La data de 1 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică cu sprijinul celor din cadrul subunităților au acționat pentru prevenirea combaterea faptelor ilegale în do...