Percheziții într-un dosar de tâlhărie. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore

Percheziții într-un dosar de tâlhărie. Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore

La data de 31 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 18 ani, din comuna Copălău, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, la data de 31 decembrie 2022, în timp ce se afla în drumul public, din comuna Copălău,  l-ar fi agresat pe un tânăr, de 27 de ani, și i-ar fi sustras acestuia telefonul mobil.

La data de 31 ianaurie 2023, polițiștii au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară la locuința persoanei bănuită de comiterea faptei, precum și la alte imobilie utilizate de aceasta.

În cadrul activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate bunuri care interesează cauza, printre care și telefonul mobil aparținând victimei.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă l I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Flămânzi, Secției de poliție Rurală nr. 1 Botoșani,  Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Direcției de Operațiuni Speciale și a jandarmilor.

(Comunicat de IPJ Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Depozit mistuit de flăcări în urma unui scurtcircuit (fotogalerie)

Sâmbătă, 25 Martie 2023
371

O clădire folosită de locatarii unui bloc din localitatea Vorona pentru a-și depozita lemne de foc și alte bunuri a fost cuprinsă de flăcări, în această dimineață. Incendiul s-a extins...

Ora Pământului. Diseară se sting luminile în zona centrală a municipiului Botoșani

Sâmbătă, 25 Martie 2023
152

Primăria municipiului Botoșani se alătură uneia din cele mai mari acțiuni voluntare – Ora Pământului!Astăzi, pe 25 martie 2023, timp de o oră, de la 20.30 până la 21.30,...

Șofer drogat lăsat fără permis și cercetat penal

Sâmbătă, 25 Martie 2023
312

La data de 25 martie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani - Biroul Rutier au oprii pentru control, pe strada Mihail Kogălniceanu, un autoturism condus de un tânăr&nbs...