Percheziții într-o comună din Botoșani, după ce o mașină indisponibilizată a dispărut din curtea IPJ

Percheziții într-o comună din Botoșani, după ce o mașină indisponibilizată a dispărut din curtea IPJ

O situație mai rar întâlnită s-a petrecut în municipiul Botoșani, după ce o mașină indisponibilizată de polițiști a dispărut chiar din curtea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Pe 14 februarie, oamenii legii s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de sustragere sau distrugere de probe. După ce astăzi au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în comuna Răchiți, autoturismul a fost identificat.

Autovehiculul respectiv ar fi ajuns în curtea inspectoratului, după ce la finalul lunii ianuarie polițiștii au depistat un șofer care circula cu viteză și pe care au încercat să îl oprească, însă nu s-a conformat.

Făptașul a abandonat mașina pe un câmp din comuna Răchiți și a fugit.

Autoturismul a fost ridicat de oamenii legii pentru cercetări, însă a dispărut în urmă cu o zi din locul în care fusese lăsat.

„Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale. Totodată, au fost dispuse verificări prin intermediul Biroului Control Intern pentru clarificarea situației de fapt”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1104

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9639

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1304

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...