Percheziții în Botoșani, într-o amplă operațiune împotriva criminalităţii economice şi corupţiei! (Video)

În această dimineață, zeci de percheziţii au loc în toată ţara, inclusiv în Botoșani, fiind vizate în special contrabanda, evaziunea fiscală, înşelăciunile şi infracţiunile de mediu.

Percheziții în Botoșani, într-o amplă operațiune împotriva criminalităţii economice şi corupţiei! (Video)

Într-o operaţiune naţională împotriva criminalităţii economice şi corupţiei, desfăşurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, au loc în această dimineață 91 de percheziţii, fiind puse în aplicare 25 de mandate de aducere.

Într-o amplă operaţiune desfăşurată la nivel naţional, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), Inspectoratului General al Politiei Romane şi Directiei Generale Anticoruptie au efectuat luni 17 acţiuni operative, care au inclus punerea în executare a 91 de mandate de percheziţie şi 25 de mandate de aducere în diferite dosare penale. Operaţiunile desfăşurate au vizat în special contrabanda, evaziunea fiscală, înşelăciunile, infracţiunile de mediu şi actele de corupţie, fiind concentrate pe mai multe regiuni ale ţării.

Operaţiunile au vizat şi infracţiunile de înşelăciune, cu acţiuni desfăşurate sub coordonarea PICCJ de procurori si de poliţişti în Gorj, Botoşani şi Harghita.

În Botoşani, PT Botoşani şi SICE Botoşani au desfăşurat 5 percheziţii şi au emis două mandate de aducere într-un caz de obţinere ilegală de fonduri, unde un suspect a falsificat documente pentru a obţine subvenţii ilegale, aducând un prejudiciu bugetului de stat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

25.000 de euro pentru o îmbrățișare. Operația care îi va permite unei tinere mame să-și țină bebelușul în brațe

astăzi, 13:37

În lipsa unei operații, scolioza descoperită la o vârstă atât de fragedă i-a afectat întreaga copilărie și adolescență. Vorbim de o luptă pentru supraviețuire care du...

Cum se folosesc moldovenii de peste Prut de ”Marea Nordului” pentru a atrage turiștii din România! (Foto)

astăzi, 12:42
127

Mândria Botoșanilor, plaja de la Stânca mizează prea mult pe ”farmecul” natural al zonei, investițiile demne de secolul în care trăim fiind în continuare aștep...

Botoșănean reținut după ce a pipăit o fată pe stradă!

astăzi, 11:41
219

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 34 de ani, din municipiu...