Percheziție la locuința unui bărbat bănuit de tâlhărie. Suspectul a fost arestat preventiv

Percheziție la locuința unui bărbat bănuit de tâlhărie. Suspectul a fost arestat preventiv

Polițiștii au efectuat, sâmbătă, o percheziție domiciliară în orașul Flămânzi, la locuința unui bărbat de 40 de ani, care a fost ulterior arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

„Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 5 octombrie 2022, în timp ce se deplasa pe o stradă, din orașul Flămânzi, prin întrebuințarea violenței, ar fi deposedat victima, un bărbat din aceeași localitate, de mai multe bunuri pe care le avea asupra sa, printre care și un telefon mobil., prilej cu care au fost identificate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză”, arată IPJ Botoșani.

Potrivit sursei citate, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi prezentat instanței de judecată, care și-a însușit propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

Percheziția a fost desfășurată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Flămânzi și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

 

Spune-ne opinia ta