Patru tineri reținuți și alți zece amendați, după un scandal monstru în club

Patru tineri reținuți și alți zece amendați, după un scandal monstru în club

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 28 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, iar alți zece au fost sancționați contravențional pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, în urma unui scandal petrecut într-un club din municipiul Botoșani, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor efectuate, a reieșit că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe fondul unui conflict spontan cu alți clienți ai localului, cei patru tineri au provocat o încăierare generală. Aceștia ar fi agresat mai multe persoane și ar fi distrus mai multe bunuri din incinta localului.

De asemenea, alți zece tineri care au participat la scandal au fost sancționați cu amendă în cuantum de 1.500 de lei fiecare.

„Cei patru tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate pentru infracțiunile de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere”, a precizat Nenișcu.

 

 

Spune-ne opinia ta