Panică totală în administrația locală de la Frumușica: Secretarul primăriei a fost trimis în judecată pentru luare de mită

Panică totală în administrația locală de la Frumușica: Secretarul primăriei a fost trimis în judecată pentru luare de mită

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de control judiciar a unuia din secretarii de primărie din județul Botoșani.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a anunțat că inculpatului A.P este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de  „luare de mită”.

“S-a reţinut că, în ziua de 01.02.2021, inculpatul., în calitate de secretar general al unei U.A.T. din jud. Botoşani, a primit suma de 300 de euro de la o persoană cu scopul de a-şi îndeplini atribuţiile de serviciu, în sensul de a verifica, sub aspectul legalităţii, documentaţia privind atribuirea în concesiune a unei suprafeţe de teren aflată în proprietatea respectivei U.A.T.”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani într-un comunicat emis astăzi.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a precizat totuși că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

Spune-ne opinia ta