O șoferiță din Botoșani scapă de închisoare după ce a accidentat mortal un copil de 12 ani!

Pe lângă condamnarea cu suspendare, șoferița va trebui să plătească familiei 700.000 de lei daune morale.

O șoferiță din Botoșani scapă de închisoare după ce a accidentat mortal un copil de 12 ani!

O tânără șoferiță care a provocat un accident mortal pe o trecere de pietoni a fost condamnată la o pedeapsă de 2 ani de închisoare, însă magistrații au dispus suspendarea executării pedepsei pe o durată de 3 ani de zile.

Inculpata nu va face pușcărie dacă respectă obligațiile și sarcinile impuse.

Magistrații de la Curtea de Apel Suceava au respins, vineri, 9 februarie, toate apelurile din acest caz, astfel că sentința Judecătoriei Rădăuți a rămas definitivă.

Pe 20 aprilie 2021, în jurul orei 16.00, Adina Z., o tânără în vârstă de 22 de ani pe atunci, din județul Botoșani, aflată la volanul unui VW Passat, în condiții greu de explicat a trecut pur și simplu cu mașina peste copilul în vârstă de 12 ani, Denis H., care traversa strada pe trecerea de pietoni.

Echipajul medical SMURD ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare şi l-a scos pe minor din stopul cardio-respirator. Din păcate, potrivit Monitorul de Suceava, în drum spre Compartimentul Primiri Urgențe Siret, copilul, cu traumatisme foarte grave, a intrat din nou în stop cardio-respirator.

Conform sentinței Judecătoriei Rădăuți, membrii familiei copilului mort în accident (părinți, frați, doi bunici) ar urma să primească daune morale de aproximativ 700.000 lei, nici această latură civilă nefiind modificată de Curtea de Apel Suceava.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
281

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
318

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
197

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...