Monstru trimis în judecată pentru atrocități comise împotriva propriei familii

Monstru trimis în judecată pentru atrocități comise împotriva propriei familii

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Lozna, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani, după o serie de orori comise împotriva propriei familii. El și-a ucis fosta soție lovind-o de peste 40 de ori cu un cuțit, a încercat să omoare două rude ale victimei, și-a maltratat fiul de 12 ani, legându-l de picior cu o funie și atârnându-l de o grindă.

Atrocitățile sângeroase au fost comise în luna februarie a acestui an, când inculpatul avea obiceiul de a se deplasa fără drept la domiciliul fostei sale soții, care locuia împreună cu sora și mama acesteia.

„În noaptea de 13/14.02.2022, pe fondul unor relaţii tensionate cu fosta soţie, S.C., inculpatul a pătruns fără drept în curtea locuinţei unui vecin al acesteia, a distrus un lacăt pentru a pătrunde în casă cu scopul de a urmări victimele şi a sustras şi consumat cantitatea de 300 ml ţuică.

În ziua de 14.02.2022, în jurul orei 15.30, inculpatul a intrat fără drept în domiciliul fostei soţii, S.C., care locuia împreună cu persoanele vătămate S.D., S.V. şi S.C., din comuna Şendriceni, unde a înjunghiat-o pe fosta soţie cu 41 de lovituri de cuţit, cauzându-i decesul.

În aceleaşi împrejurări, cu acelaşi cuţit, inculpatul a mai înjunghiat alte două persoane, respectiv pe S.V. şi S.C., provocându-le leziuni pentru vindecarea cărora au necesitat 20-22, respectiv 50-55 zile de îngrijiri medicale”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

În luna februarie a anului trecut, bărbatul și-a lovit cu palma peste față fiul de 12 ani, pe care l-a supus apoi unui chin. Copilul a fost legat de piciorul drept de o grindă dintr-o anexă gospodărească, unde a stat atârnat cu capul în jos câteva minute.

„Prin aceste acte, dar şi prin alte violenţe anterioare, minorului i-a fost pusă în primejdie dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală”, arată anchetatorii.

Inculpatul se află în arest preventiv și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat, tentativă la omor calificat, violare de domiciliu, distrugere, furt, violență în familie și rele tratamente aplicate minorului.

Procurorii precizează că, până al emiterea unei sentințe judecătorești definitive, bărbatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

 

Spune-ne opinia ta