Magistrații din Suceava au decis: Primarul Cosmin Andrei rămâne sub control judiciar!

După ce săptămâna trecută judecătorii Tribunalului Botoșani au decis prelungirea controlului judiciar față de Cosmin Andrei, edilul șef al municipiului Botoșani a contestat decizia magistraților.

Săptămâna trecută, magistrații Tribunalului Botoșani au decis prelungirea controlului judiciar cu încă 60 de zile față de Cosmin Andrei.

Primarul Cosmin Andrei încearcă necontenit să scape de măsura luată de instanța de judecată, contestând fiecare decizie. De exemplu, săptămâna trecută judecătorii Tribunalului Botoșani au respins cererea formulată de edilul șef al municipiului Botoșani ce făcea referire la revocarea măsurii controlului judiciar și de înlăturare a obligației de a nu părăsi țara.

După soluția dată de judecători în cursul zilei de joi, 4 iulie, Cosmin Andrei a depus iarăși contestație.

Deși dosarul se judecă la Tribunalul Botoșani, soluția pentru contestația formulată de primarul Cosmin Andrei a fost dată de judecătorii Curții de Apel Suceava, în cursul zilei de luni.

Și de această dată magistrații au respins contestația. Astfel, Cosmin Andrei rămâne sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile și nu are voie să părăsească țara.

„(...) respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul contestor ANDREI COSMIN-IONUŢ împotriva Încheierii nr. 209 din data de 04.07.2024 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Botoşani în dosarul nr. 830/40/2024/a1.2”, se arată în soluția dată de judecătorii Curții de Apel Suceava.  

Inculpatul are obligația de a plăti statului suma de 300 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...