Italianul care a condus beat și drogat după o bătaie de pomină a fost arestat pentru 30 de zile!

Organele judiciare au schimbat și încadrarea juridică, fiind cercetat pentru tentativă la omor.

Bărbatul de 36 de ani, din Italia, care a băgat doi oameni în spital, iar altul s-a ales cu răni serioase, după o bătaie de pomină, a fost arestat pentru 30 de zile.

Individul s-a aflat până luni seară în arestul IPJ Botoșani, iar organele judiciare au emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Mai mult decât atât, s-a schimbat și încadrarea juridică a infracțiunii, fiind cercetat pentru tentativă la omor. La început, bărbatul era cercetat pentru lovire sau alte violențe.

Reamintim faptul că, evenimentul s-a petrecut pe 18 august, în jurul orei 21:00. Acesta se afla cu alți trei bărbați din comuna Brăești în curtea unei locuințe aparținând uneia dintre victime, iar pe fondul unui conflict spontan i-ar fi lovit atât cu pumnul, cât și cu un obiect tăietor înțepător provocându-le leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

În urma scandalului iscat au rezultat trei victime, doar două fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, bărbatul de 36 de ani a urcat la volanul autoturismului personal și a părăsit locul faptei, iar în scurt timp a intrat cu vehiculul într-un cap de pod. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Individul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Rezultatul a fost pozitiv și în cazul testării pentru depistarea prezenței în organism a substanțelor psihoactive și a fost condus ulterior la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge. În organism s-a depistat prezența substanțelor amfetamină și cannabis”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...