Italian reținut la Botoșani după o bătaie de pomină și o aventură cu mașina la beție și sub influența drogurilor! (video)

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani pentru 24 de ore, unde se află și în momentul de față.

Italian reținut la Botoșani după o bătaie de pomină și o aventură cu mașina la beție și sub influența drogurilor! (video)

   Foto: Ora de Sibiu

În cursul zilei de duminică, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 36 de ani, din Italia, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetări a reieșit faptul că acesta, pe 18 august, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla cu alți trei bărbați din comuna Brăești în curtea unei locuințe aparținând uneia dintre victime, pe fondul unui conflict spontan i-ar fi lovit atât cu pumnul, cât și cu un obiect tăietor înțepător provocându-le leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

În urma scandalului iscat au rezultat trei victime, doar două fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, bărbatul de 36 de ani a urcat la volanul autoturismului personal și a părăsit locul faptei, iar în scurt timp a intrat cu vehiculul într-un cap de pod. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Individul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Rezultatul a fost pozitiv și în cazul testării pentru depistarea prezenței în organism a substanțelor psihoactive și a fost condus ulterior la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge. În organism s-a depistat prezența substanțelor amfetamină și cannabis”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Școlile aflate în reabilitare încurcă desfășurarea alegerilor în Botoșani! (video)

Thursday, 19 September 2024

Instituțiile Prefectului din țară, care coordonează aceste alegeri, încep să se pregătească intens. Potrivit lui Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, au fost emise Ordinele Pr...

Alertă în cimitirul Pacea din Botoșani: Un bărbat a amenințat că se aruncă din copac! (foto, video)

Thursday, 19 September 2024

Forțele de ordine au fost puse în alertă, joi după-amiază, după ce un bărbat amenința că se aruncă dintr-un copac în cimitirul Pacea. La fața locului au ajuns mai multe echipa...

Părinții din Botoșani se tem pentru siguranța copiilor, petiții adresate prefectului! (video)

Thursday, 19 September 2024

Comitetul de Părinți de la Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din municipiul Botoșani a adresat către Instituția Prefectului a județului Botoșani o petiție prin care solicită monit...