Instanța de judecată a luat o nouă decizie cu privire la ucigașul Mariei!

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru omor calificat, viol asupra unui minor și lipsire de libertate, în urmă cu aproximativ cinci zile.

Judecătorii Tribunalului Botoșani au luat o nouă decizie în ceea ce îl privește pe P.H., cel care a ucis-o cu sânge rece pe Maria, fetița de doar opt ani din Albești.

Magistrații botoșăneni au prelungit măsura arestului preventiv pentru încă 30 de zile.

Admite sesizarea din oficiu întemeiată pe dispozi?iile art. 207 alin. 2 Cod procedură penală (...) constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv dispusă de judecătorul de drepturi şi libertăţi prin încheierea nr. 46 din data de 25 mai 2024 pronunţată în dosarul nr. 942/40/2024 al Tribunalului Botoșani, faţă de inculpatul H. P., trimis în judecată pentru săvârşirea infrac?iunilor de omor calificat, viol asupra unui minor și lipsire de libertate (...) menţine măsura arestului preventiv faţă de inculpatul HLIBAC PETRICĂ urmând ca în termen de 30 zile, judecătorul de cameră preliminară să verifice dacă subzistă temeiurile ce au determinat luarea măsurii arestării preventive”, se arată în soluția magistraților botoșăneni.

Ultimele două ore din viața Mariei

Magistrații au reţinut că, la data de 24 mai 2024, în jurul orei 20.30, inculpatul a dus victima C.R.S.M., în vârstă de 7 ani, prin constrângere fizică și împotriva voinței acesteia, în apropierea casei sale, într-o zonă cu vegetație înaltă, unde a întreținut raporturi sexuale orale, normale și anale cu aceasta, după care, profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra, a transportat-o pe o distanță de aproximativ 100 m, într-o lizieră de salcâmi, unde a întreținut din nou raporturi sexuale cu aceasta, ulterior omorând-o prin sugrumare.

Citește și Ucigașul Mariei a fost prins după o mobilizare exemplară a forțelor de ordine, au fost trase și focuri de armă!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Poliția, deschide!” Botoșănenii care s-au trezit cu ”mascații” la ușă! (Foto)

astăzi, 11:46

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au organizat ieri, 25 octombrie 2024, activități pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru impunerea unui climat de ordine...

Atenție la drum! Cum se circulă acum în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:36

Meteorologii au actualizat prognoza meteo, anunțând Cod Galben de ceață până la ora 12:30, pentru județul Botoșani.  Din această cauză se reduce vizibilitatea sub 200 de me...

Botoșăneanul care a sărbătorit Armata Română la Madrid! (Foto)

astăzi, 10:59

Pe 24 octombrie, Reședința Militară Alcazar din Madrid a fost gazda festivității de celebrare a Zilei Armatei Române, eveniment organizat pentru comemorarea și recunoașterea valoroaselor ...