Încă un jandarm acuzat că racola minori pe internet

Încă un jandarm acuzat că racola minori pe internet

După ce un jandarm din Suceava a fost acuzat că a exploatat sexual două fețe în vârstă de 15 ani, în doar două zile apare un alt jandarm din Galați, bănuit că a încercat să aibă relații sexuale cu un copil de 15 ani, racolat pe internet.

Primele informații arată că între jandarm și minor nu au avut loc raporturi sexuale, însă cercetarea a început în bază mesajelor găsite în telefon.

Un jandarm Galați este anchetat de procurorii Parchetului Militar Iași, după ce acesta ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu un minor de 15 ani. Surse apropiate anchetei spun că bărbatul ar fi racolat minorul de pe internet. Din primele informații, se pare că între jandarm și minor nu ar fi existat raporturi sexuale. Procurorii au dispus, însă, începerea cercetării penală după ce în telefonul fostului jandarm au fost găsite mai multe convorbiri cu conținut sexual care conduceau către întreținerea de relații sexuale.

În momentul începerii cercetării penale, bărbatul a demisionat din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Galați. El era angajat în cadrul instituției din 2003 și nu a avut abateri disciplinare până la această data. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, fostul jandarm provine dintr-un centru de plasament, fiind abandonat de părinți.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
28

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
64

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
296

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...