Fostul director de îngrijiri de la „Mavromati” încearcă „marea cu sarea”. Ce au decis judecătorii!

Crîșmaru Coca Stela a fost prezentată în fața instanței, însă soluția dată de judecători nu a fost una în baza așteptărilor ei.

Fostul director de îngrijiri de la „Mavromati” încearcă „marea cu sarea”. Ce au decis judecătorii!

Crîșmaru Coca Stela a fost prezentată, vineri, în fața instanței de judecată de la Curtea de Apel Suceava. Inculpata a formulat o contestație de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu.

Judecătorii Curții de Apel Suceava au respins cererea ca fiind nefondată.

În baza art. 204 Cod procedură penală respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpata CRÎŞMARU COCA STELA împotriva Încheierii nr. 14 din data de 19.01.2024 a judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Suceava, pronunţată în dosarul nr. 180/86/2024 al Tribunalului Suceava”, este soluția dată de judecători.

Astfel, fostul director de îngrijiri al „Mavromati” este obligat să plătească statului cheltuieli judiciare.

„În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă pe inculpata contestatoare să plătească statului suma de 300 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare din prezenta contestaţie. Definitivă. Pronunţată azi, 26.01.2024, prin punerea minutei la dispoziţia inculpatei şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 405 alin. 2 Cod procedură penală”, se mai arată în soluție.

Crîșmaru Coca Stela, la data faptelor director de îngrijiri în cadrul Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, se află în arest preventiv de la mijlocul lunii decembrie a anului 2023. A mai formulat o contestație la începutul lunii ianuarie, însă și aceasta a fost respinsă de magistrați.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
19

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...

Concert de pricesne la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Concești!

astăzi, 09:34
13

Duminică, 28 aprilie, în biserica Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Concești, Protopopiatul Darabani, județul Botoșani, a avut loc Concertul prepascal de pricesne și c&ac...

Militarii botoșăneni pe podium la o competiție importantă!

astăzi, 09:03
32

Militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botoșani s-au clasat pe locul I la o importantă competiție.Este vorba despre „Cea mai bună piesă de artilerie te...