Femeie arestată pentru tentativă de omor, după o ceartă conjugală cauzată de infidelitate

Femeie arestată pentru tentativă de omor, după o ceartă conjugală cauzată de infidelitate

Un bărbat de 38 de ani, din municipiul Botoșani, a fost înjunghiat de soția sa, după ce, având bănuieli că-l înșeală, acesta a confruntat-o. Femeia a reacționat violent, atacându-și partenerul cu un cuțit. Botoșăneanca a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și este cercetată pentru tentativă de omor.

Totul s-a petrecut sâmbătă după-amiază, într-o scară de bloc, de pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani. Bărbatul de 38 de ani își bănuia soția de infidelitate. Acesta ar fi strâns o serie de dovezi privind infidelitățile nevestei. Sâmbătă, bărbatul s-a întors acasă și a confruntat-o, cerându-i explicații. Soția, o femeie de 26 de ani, nu a stat prea mult la discuții și ar fi pus mâna pe un cuțit, înjunghiindu-și soțul în abdomen și în gât. Bărbatul a fugit, încercând să scape cu viață. Soția nu s-a lăsat, ci l-a urmărit până la ieșirea din bloc. Bărbatul a căzut pe stradă plin de sânge, iar câțiva trecători au sunat la 112.

Botoșăneanul înjunghiat a fost preluat de o ambulanță și dus de urgență la spital. Acesta a primit îngrijiri medicale și, deocamdată, este în afara pericolului.

„În urma probatoriului administrat privind cazul tinerei de 26 de ani, din municipiul Botoșani, care și-ar fi înjunghiat soțul în zona abdomenului, provocându-i leziuni care au necesitat îngrijiri medicale, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei, în violență în familie sub forma tentativei de omor. Cercetările au fost preluate de  către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
15

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
365

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
179

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...