Evacuat din casă și internat forțat la Psihiatrie, după ce și-a torturat soția și copilul

Evacuat din casă și internat forțat la Psihiatrie, după ce și-a torturat soția și copilul

Dramă într-o familie din județ. Un bărbat și-a agresat în mai multe rânduri soția și fiica de numai trei ani, pe care le-a dat afară din locuință, fiind internat forțat la Psihiatrie, prin dispoziția magistraților. El nu mai are dreptul să ia legătura cu victimele vreme de șase luni, fiind cercetat pentru violență în familie.

Judecătoria din Botoșani a emis, joi, la propunerea procurorilor, ordin de protecție pentru soția și copilul bărbatului, valabil vreme de șase luni. Instanța i-a interzis să contacteze cele două victime, să se prezinte la locuința părinților soției sau la locul de muncă al acesteia, dar și să meargă la creșa unde copila lor este înscrisă. Bărbatul este obligat să respecte o distanță de minimum 200 de metri de fiecare dintre actanții aflați în relație directă cu rudele.

„Emite ordin de protecție împotriva pârâtului și instituie în sarcina pârâtului următoarele obligații pe o perioadă de 6 luni de la data emiterii ordinului: - Evacuarea temporară a pârâtului din locuință; - Obligarea pârâtului M.C. să păstreze o distanță de minimum 200 metri faţă de: victima M.A. (n.r.: acronimele aparțin redacției, în vederea protejării identității) si minora M D E, locul de muncă al reclamantei, creşa minorei, locuinta părintilor reclamantei. Toate obligațiile sunt stabilite cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezenţa concomitentă a părţilor în faţa unor instanţe de judecată, a unor organe de urmărire penală. - Interzicerea, pentru pârât, a oricărui contact, inclusiv telefonic, portal, electronic sau în orice alt mod, cu victima M.A.”, este sentința magistraților Judecătoriei.

În plus, instanța a decis că cele două victime se pot întoarce acasă, în siguranță, urmând ca Parchetul de pe lângă Judecătorie să instrumenteze ancheta și să propună măsuri, până la soluționarea procedurală.

 

Spune-ne opinia ta