Elevul de 17 ani care a ucis un om cu o palmă, a fost arestat preventiv

Elevul de 17 ani care a ucis un om cu o palmă, a fost arestat preventiv

Elevul de 17 ani vinovat de moartea unui bărbat de 56 de ani din Stăuceni, survenită după ce acesta i-a dat o palmă, într-un bar, pe fondul unui conflict, a fost arestat preventiv. Polițiștii au pus în aplicare mandatul emis de Tribunalul Botoșani, sâmbătă, tânărul rămânând închis 30 de zile, deocamdată.

Minorul C.F.C. este originar din localitatea Silișcani și învață la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din municipiul Botoșani.

Amintim că anchetatorii au reușit să afle că bărbatul de 56 de ani era în bar, aşezat pe scaunul din zona terasei, iar la un moment dat a intrat în conflict cu elevul de 17 ani. Acesta din urmă l-ar fi lovit cu palma în zonă capului, iar victimei i s-a făcut rău imediat după, a lăsat capul în jos și a intrat în stop cardio respirator.

Acest lucru l-au descoperit însă ceilalţi clienţi din bar peste câteva zeci de minute, iar când au realizat că bărbatul nu mai respira, au sunat la 112.

La fața locului a ajuns o ambulanță cu medic, însă, din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, fiind constatat decesul.

Corpul neînsuflețit a fost preluat de medicii legiști, iar necropsia a dovedit că moartea a fost cauzată de palma primită de la băiat, acesta din urmă fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
135

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
273

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
65

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...