Doi soți au fost achitați după ce au dat țeapă unui service auto!

Când s-au văzut cu mașina reparată, au plecat fără să achite contravaloarea reparațiilor. Judecătorii au stabilit apoi că ”fapta nu există”.

Doi soți au fost achitați după ce au dat țeapă unui service auto!

Judecătoria Rădăuți i-a achitat pe cei doi soți pentru săvârşirea infracţiunii de „înşelăciune”, deoarece fapta nu este de natură penală.

Între inculpaţi şi persoana vătămată/parte civilă a intervenit împăcarea în ceea ce priveşte latura civilă.

Curtea de Apel Suceava a respins apelul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți. Decizia a rămas definitivă.

În luna martie a anului 2020, inculpatul a mers la un martor ce are la domiciliu un atelier de reparații auto, pentru a remedia niște probleme la un autoturism marca Audi A6, cu numere de Botoșani.

Martorul a efectuat o diagnoză și i-a transmis inculpatului că nu poate să repare autoturismul, îndrumându-l să facă reparațiile la un service de pe strada Calea Cernăuți, din municipiula Rădăuți.

Cu acceptul inculpatului, autoturismul a fost ridicat și transportat la service-ul menționat, pentru a fi reparat.

Ulterior, administratorul service-ului l-a informat pe inculpat cu privire la costul reparațiilor, iar inculpatul și-a dat acceptul telefonic pentru efectuarea reparațiilor.

La data de 17 aprilie 2020, cei doi inculpați s-au prezentat la service-ul auto pentru a ridica autoturismul reparat. Cei doi s-au deplasat la service cu un autoturism marca BMW.

Inculpatul i-a spus administratorului service-ului că dorește ca inculpata să facă o probă cu autoturismul reparat, iar administratorul a fost de acord. Ulterior, femeia a plecat cu o mașină, iar inculpatul cu cealaltă, fără a mai plăti contravaloarea reparațiilor.

Conform documentelor depuse la dosar, costul reparațiilor a fost de 4.724 de lei.

După ceva timp, inculpații i-au plătit persoanei vătămate suma de 4.724 de lei, dar aceasta nu a dorit stingerea litigiului prin împăcare, decât în condițiile în care inculpații vor achita și cheltuielile de judecată, constând în onorarii avocat.

În apărarea lor, inculpații au spus că nu au plătit contravaloarea reparațiilor pentru că nu erau mulțumiți de modul în care funcționa mașina reparată, scrie stireasucevei.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
129

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
154

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
237

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...