Doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru infracțiuni rutiere

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru infracțiuni rutiere

La data de 24 mai 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 52 de ani, din comuna Ripiceni, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 23 mai 2023, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat  și fără să dețină permis de conducere. 

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz.

La data de 24 mai 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au emis ordonață de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 24 de ani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului  și conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

În urma probatoriului aministrat s-a stabilit faptul că acesta,  în ziua de 23 mai a.c., ar fi condus un autoturism neînmatriculat, pe drumul național DC 24 C, din comuna Ripicieni, fără a deține permis de conducere și fiind sub influența alcoolului.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus.

(Comunicat de IPJ Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
108

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
91

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
55

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...