Decizia magistraților botoșăneni în cazul mamei care și-a aruncat copiii de la etaj

Tânăra de 23 de ani este acuzată de violență în familie sub forma omorului și violență în familie sub forma tentativei de omor.

Decizia magistraților botoșăneni în cazul mamei care și-a aruncat copiii de la etaj

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unei tinere în vârstă de 23 de ani, din comuna Albești, județul Botoşani.

Aceasta este cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de violență în familie sub forma omorului și violență în familie sub forma tentativei de omor.

Magistrații au reţinut că, în data de 20 august 2023, în jurul orei 23.30, inculpata a aruncat în gol pe cei doi copii minori ai săi, în vârstă de 2, respectiv 3 ani, de la etajul al doilea al unui hotel din municipiul Botoșani.

În urma impactului cu solul, copilul în vârstă de 2 an a suferit leziuni incompatibile cu viața, iar copilul în vârstă de 3 ani a suferit leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 25-30 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus în primejdie viața.

”Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, transmit reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
113

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
463

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
177

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...