Daune uriaşe primite de un tânăr, după un accident rutier!

Un tânăr a primit o despăgubire uriaşă, după un accident rutier în urma căruia a rămas cu sechele. Judecătorii au obligat asiguratorul să plătească sute de mii de euro.

Daune uriaşe primite de un tânăr, după un accident rutier!

   FOTO: Arhiva Stiri.Botosani.ro

Accidentul a avut loc în vara anului 2014, când şoferul unui autoturism BMW, ce se îndrepta dinspre Rădăuţi- Prut spre Săveni, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. În maşină erau cinci persoane, iar cel mai grav rănit a fost Cozmin G., pasager, ce a ajuns în comă de gradul I la Spitalul Judeţean Mavromati.

A fost diagnosticat cu edem cerebral şi fracturi craniene. A fost transferat ulterior la Iaşi, unde a stat internat şase săptămâni, în două intervale diverse. Apoi a mai suferit intervenţii pentru recuperare la un spital din Cluj-Napoca.

Tânărul a fost nevoit să abandoneze şcoala şi a rămas cu probleme la corzile vocale, având nevoie de sprijin în permanenţă. A formulat o cerere de despăgubiri către asiguratorul maşinii, însă nu i s-a răspuns. 

A deschis acţiunea în instanţă, iar judecătorii au obligat asiguratorul la plata a 8.000 de lei daune materiale şi 300.000 de euro daune morale. Sentinţa dată de Tribunalul Botoşani nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel Suceava. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comuna sărăciei lucii renaște. Cum și-au reparat cetățenii singuri școala: „Ne era și teamă să nu se înece copiii la bude!”

astăzi, 07:13
30

Comuna Dimăcheni, din județul Botoșani, este formată din trei sate cu doar 1.300 de suflete. Pe teritoriul comunei nu-și avea sediul niciun agent economic iar localnicii trăiau doar din agricult...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Cuv. Patapie; Sf. Ap. Cezar, Tihic şi Onisifor

astăzi, 07:01
10

Apoi, a venit la Constantinopol, unde a făcut multe şi mari minuni: le-a redat orbilor vederea, i-a tămăduit pe cei care sufereau de hidropizie, ungându-i cu untdelemn sfinţit, a izgonit de...

Accident cu patru victime în această seară, mașină răsturnată pe marginea drumului! (Foto)

Joi, 7 Decembrie 2023
1901

Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj de prim ajutor SMURD, dar și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambul...