Daune uriaşe primite de un tânăr, după un accident rutier!

Un tânăr a primit o despăgubire uriaşă, după un accident rutier în urma căruia a rămas cu sechele. Judecătorii au obligat asiguratorul să plătească sute de mii de euro.

Daune uriaşe primite de un tânăr, după un accident rutier!

   FOTO: Arhiva Stiri.Botosani.ro

Accidentul a avut loc în vara anului 2014, când şoferul unui autoturism BMW, ce se îndrepta dinspre Rădăuţi- Prut spre Săveni, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. În maşină erau cinci persoane, iar cel mai grav rănit a fost Cozmin G., pasager, ce a ajuns în comă de gradul I la Spitalul Judeţean Mavromati.

A fost diagnosticat cu edem cerebral şi fracturi craniene. A fost transferat ulterior la Iaşi, unde a stat internat şase săptămâni, în două intervale diverse. Apoi a mai suferit intervenţii pentru recuperare la un spital din Cluj-Napoca.

Tânărul a fost nevoit să abandoneze şcoala şi a rămas cu probleme la corzile vocale, având nevoie de sprijin în permanenţă. A formulat o cerere de despăgubiri către asiguratorul maşinii, însă nu i s-a răspuns. 

A deschis acţiunea în instanţă, iar judecătorii au obligat asiguratorul la plata a 8.000 de lei daune materiale şi 300.000 de euro daune morale. Sentinţa dată de Tribunalul Botoşani nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel Suceava. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
47

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
85

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
911

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...