Cei doi tineri, care au comis crima de la Tudora, arestați pentru 30 de zile

Cei doi tineri, care au comis crima de la Tudora, arestați pentru 30 de zile

Cei doi indivizi, în vârstă de 22, respectiv 28 de ani, din localitatea Tudora, care l-au ucis în bătaie pe bărbatul de 63 de ani și l-au lăsat să zacă într-o baltă de sânge, au fost arestați pentru 30 de zile.

Tragedia s-a petrecut în cursul zilei de 30 decembrie 2021. Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge la câteva sute de metri de casă, de către o vecină, care a sunat imediat la 112.

„La data de 30 decembrie 2021, am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 63 de ani, din comuna Tudora a fost găsit decedat pe drumul public din aceeași localitate. În urma primelor verificări a fost dispusă efectuarea cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, ulterior cercetările fiind declinate către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

În urma cercetărilor au fost descoperiți făptașii, fiind vorba de doi tineri de 22, respectiv 28 de ani, din localitatea Tudora, care au fost reținuți pentru 24 de ore și prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi indivizi au primit mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

„Din verificări a reieșit faptul că, în seara de 30 decembrie 2021, cei doi, în timp ce se aflau într-un bar din localitate, ar fi avut un conflict verbal cu victima, după care ar fi lovit- o cu palma în zona feței, ceea ce a condus la evacuarea acestora din local. Ulterior, cei doi tineri ar fi urmărit victima pe drumul spre locuință, și, ajungând-o din urmă, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect din lemn si apoi cu picioarele, în zona capului”, a adăugat Delia Nenișcu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
989

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
375

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
788

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...