Ce au decis judecătorii din Botoșani în cazul bărbatului care și-a ucis soția în scara blocului!

Vineri, 22 martie, în urma probatoriului administrat de polițiști sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore față de bărbatul care a omorât-o pe Mihaela. De altfel, procurorii au depus cerere pentru punerea sub arest timp de 30 de zile a individului.

Ce au decis judecătorii din Botoșani în cazul bărbatului care și-a ucis soția în scara blocului!

Judecătorii din Botoșani au admis cererea formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. Astfel, bărbatul care și-a omorât soția în scara blocului a fost arestat pentru 30 de zile.

Individul este cercetat penal pentru două infracțiuni, anume omor calificat și violență în familie, și nerespectarea ordinului de protecție.

„În baza art. 226 alin.1 C.proc.pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, formulată în dosarul de urmărire penală nr. 91/142/P/2024. În temeiul art. 226 C.proc.pen., raportat la art. 202 alin. 1 şi 3, art. 223 alin. 2 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului P. Florin pentru săvârșirea infracțiunilor de „omor calificat - violenţă în familie” şi de „nerespectarea ordinului de protecţie” (...)totul cu aplic. art. 38 alin. 1 Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.03.2024 până la data 20.04.2024, inclusiv”, se arată în soluția dată de magistrații botoșăneni în cursul zilei de vineri.

De asemenea, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina inculpatului. În plus, individul are dreptul să conteste decizia magistraților în termen de 48 de ore de la pronunțare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
850

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
193

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
489

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...